skype :)

Godmoron på er :)
Eller jag har varit vaken sen 10, haha. Just nu pratar jag med Vickis på Skype, vi skrattar åt våran klass...
Idag tror jag inte det kommer hända så mycket. Jag är typ helt död, ärligt talat. Men om jag blir lite piggare kanske jag hittar på nåt skojsigt.
Och juste, igår åkte jag, mami, aki och min moster hilkka till stinsen och sollentuna c. Vi hade det jättemysigt. Aki är min gudson och han ska flytta till Italien den 12 augusti :( Det är lite sorgligt, han är 4 år om ni undrar. Typ världens sötaste, och han älskar mig. Haha, jag så jag ska vara med honom så mycket som möjligt innan han åker. När vi var där passade jag på att köpa lite skor. Det blev ett par vita converse och ett par vanliga vita tygskor. Jag älskar verkligen vita skor, haha. Men jaja, orkar inte skriva mer. Puss

söta sofia och jag <3


Mys med Nellie♥

Har kommit hem från gothia igårkväll. SÅ jag sov länge idag. Har haft så sjukt kul på den där cupen asså! Kommer sakna alla tjejer! Eftersom vi är så jävla grymma så kom vi ju 3:a av 92 lag! Lägger in de få bilder som jag har tagit sen, kanske tar några av nån från laget också ;)
Aja, nu sitter jag med Nellie och myster framför tv:n, tittar på Family Guy och äter TUC.
Puss

jag och nellie ;)

gosedjuren jag vann, + ett till som jag gav bort. (Nellie vann det stora lejonet åt mej ♥)

drog.

Godmorgon :)
Sov sjukt gott inatt, vaknade vid typ halv 1. Nu gör jag inte så mycket, tänkte ringa Johanna...
Ja och den här låten är typ min favorit just nu! Jag och Ella drogade typ den i bilen på väg hem igår, men här kommer den. Puss



äntligen hemma på riktigt, tror jag...

Shit jag har inte skrivit på typ en månad, kanske mer. Haha, men det är ju så nu när det är sommar och allt.
Kom precis hem från Göteborg med Ella. Vi hade det bääst! Det var as kul. Vi sprang typ runt i hela Göteborg, kom kanske lite vilse då och då. Men det var som sagt jätte mysigt. Ville bara skriva nånting.
Kan skriva lite mer komplicerat senare om typ allt jag har hunnit göra och så för nu ska jag bara slappa och njuta av att vara hemma :) Puss


GOTHIA

Helloooo, nu har jag inte bloggat på typ as länge, så tänkte passa på att göra det nu strax innan vi åker till gothia! Jag har typ 10000 kg packning med mej, men jag hade bara en liten, eller en stor rullväska att välja mellan, så jag tog den stora... Men det fanns plats över så jag tog med mej lite halv nödvändiga saker.. haha.
Puss





helg!

hej hej, idag har det varit en slags "by-dag" med massa lotter, loppis, tipsrunda och lite sånt. Så vi var där, sen så åkte vi och fiskade. Bara massa små-skit, förutom en "storabbarn' " som jag fick ;)
Puss

pussar från mej!


Fredag

Igår kom lisa och jan, lisa väckte mej och johanna vid typ 10 -.- Men aja, jag och lisa har suttit och tagit många fina kort :P
Puss





ja, det har var vi ganska nyss...


Träningspass

Idag har vi inte gjort så mycket speciellt. Fast hela familjen var ute och tränade :) Först så joggade vi typ 6-7 km. Sen hade vi styrka och stretch! Ikväll kommer min kusin och min morbror!
Puss

just nu


norrland

Nu är vi framme, eller vi kom fram igår kväll ;) Usch jag hatar att åka bil, 8 timmar tar det -.-
tänkte bara uppdatera lite, eftersom det är första gången vi har med våran dator, och nu har vi internet också :)
Puss

jag just nu...



Nepp, inget lördagsgodis!

Mihi, jag äter jordgubbar och glass istället! :) Så nu blir det att fika lite med mina v.ä.n.n.e.r!
Puss



Ny kategori!


agnesklappsarahverdier, agnesklapp

Var ju med sarah och agnes igår på stan, vi hade det jättemysiigt :) Jag köpte bara en ring som jag har letat efter jättelääänge! Haha juste, vi såg Paow och Hugo några gånger också :P Sen åkte vi hem till mej, och cyklade till översjön och badade ett tag, as skönt. Sen var sarah tvungen att åka hem eftersom hon har åkt till Gotland nu. Aja, agnes sov hos mej, vi tittade på vänner och åt jordgubbar. Sen på morgonen (idag) åkte vi till översjön och badade igen ;) Hon åkte hem för typ en timme sen.
Puss




agnes och tiffy


haha fail

RSS 2.0